01.03

Новий кабріолет Maserati GranCabrio: культовий дизайн і елегантність з відкритим верхом

 

Модена, Італія – 29 лютого 2024 р. – Назавжди культовий – і тепер доступний як кабріолет (Spyder) – Maserati представляє GranCabrio, останню розробку Бренду, призначену для прихильників драйву, які вимагають найвищого рівня комфорту та стилю. GranCabrio — це абсолютно нова і така ж елегантна версія з відкритим верхом, як і її близнюк – купе GranTurismo, неодноразово відзначений нагородами.

На момент прем’єри Maserati GranCabrio доступний у комплектації Trofeo, оснащений 6-циліндровим двигуном внутрішнього згоряння Nettuno, 3,0-літровим подвійним турбонаддувом потужністю 542 к.с., який беззаперечно є потужним серцем найефективніших автомобілів модельного ряду Тризуба (Trident).

GranCabrio оснащений надзвичайно продуктивним двигуном Nettuno – найпотужнішим із всіх створених для Maserati GranTurismo. Потужність традиційно поєднується зі справжнім оптимальним комфортом для подорожей на великі відстані. Тепер він покращений досвідом водіння під відкритим небом, щоб максимально передати всю красу подорожі та унікальні характеристики автомобіля, виняткового з усіх точок зору.

Новий кабріолет Тризуба на 100% виготовлений в Італії та наслідує шлях GranTurismo, пропонуючи нову та захоплюючу версію grand tourer par excellence, не поступаючись йому в розкоші, продуктивності, комфорту водіння та спортивності.

Дах автомобіля виготовлений із тканини, ідеально створений для того, щоб займати якомога менше місця, автоматично складається в багажник за 14 секунд навіть під час руху на швидкості до 50 км/год. Також гарантовано достатньо місця для чотирьох пасажирів, оскільки GranCabrio ідеально підходить для подорожей компанією чи на самоті, коли відчуваєш подих вітру, насолоджуючись усіма емоціями від неперевершеної їзди та дихаючи в справжньому італійському стилі.

Елегантність Maserati GranCabrio можна сприйняти й оцінити ще краще ззовні, коли м’який верх відкритий, а ревіння двигуна всеохоплююче. Єдність дороги та ландшафту – це незрівнянний досвід, який може запропонувати лише кабріолет, який був головним героєм історії успіху, що охоплює понад 60 років – кабріолет першого спортивного автомобіля Maserati, 3500 GT, що був представлений на Женевському автосалоні 1959 року.

Останнє поповнення модельного ряду Maserati – це розкішний автомобіль, який у своїй новій версії кабріолет посилює відчуття  стильних деталей та вишуканих матеріалів, якими Maserati відомий, щоб ще більше покращити подорож в ім’я найбільшого задоволення від водіння, у повній гармонії та єднанні з панорамою та натхненням подорожей, типових для клієнтів GranCabrio.

Увага до дизайну та пристрасть до ексклюзивних деталей не применшують продуктивності та задоволення; так само технології є відмінною рисою та революційним елементом, який трансформовано в найкращі інформаційно-розважальні можливості та сервіси допомоги водієві, щоб гарантувати безпеку та найкращі відчуття за кермом автомобіля, який не допускає жодних компромісів. Ідеальний помічник для нескінченних мандрівок, які відзначаються оптимальним балансом між естетикою та функціональністю.

«Відчуття під відкритим небом» посилюється чудовим тепловим та акустичним комфортом, завдяки м’якому верху, доступному в п’яти кольорах, яким можна керувати з центрального дисплея за допомогою сенсорної кнопки, для повного контролю та повної автономності.

Для поціновувачів водіння на відкритому повітрі в Maserati продумали все; GranCabrio постачається з інноваційною функцією підігріву, яка нагріває шию водія та пасажира на трьох різних рівнях інтенсивності.

Одним із додаткових аксесуарів є вітровий дефлектор, який можна використовувати для двох пасажирів та складати вручну. Коли верх відкритий, він зменшує утворення турбулентності всередині салону та дає змогу насолоджуватися найкращою аеродинамікою автомобіля.

Створений паралельно з GranTurismo, новий GranCabrio є результатом поєднання бездоганної ефективності та природної краси автомобіля, який з часом залишився вірним своїй ідентичності: король стилю з класичними пропорціями, типовими для компанії з Модени, і в той же час – найсучасніший «захисник» найкращої механіки у своєму класі та новітніх технологій. Благородний інтер’єр не зраджує видатній майстерності, з якою створені продукти італійської компанії, і підкреслює типовий «баланс протилежностей», а також сміливу та незмінно сучасну розкіш у найкращих традиціях найвідоміших автомобілів Trident.

А в Україні вже зовсім скоро офіційний дистриб’ютор Maserati, ТОВ «ГРАНД АВТОМОТІВ УКРАЇНА» (входить до складу компаній Корпорації «УкрАВТО»), представить ряд нових для нашого ринку моделей. Сезон прем’єр розкішних автомобілів розпочнеться з нового Grecale. Напередодні прем’єри також дебютуватиме і абсолютно новий офіційний сайт Maserati в Україні. Приєднуйтеся до сторінок Maserati в Україні в соціальних мережах Facebook та Instagram, щоб першими дізнаватися про новини бренду! Замовити запрошення на зустріч з новим Maserati в Україні вже можна тут: https://www.maserati.com/ua/uk/shopping-tools/web-to-lead-td